Відпочинок під час COVID

Світ подорожей так сильно змінився для багатьох, і вільно знайомитися зі світом стало трохи складніше. Можливо зараз ви вже не захочете подорожувати далеко або перебувати поруч із занадто великою кількістю людей. Відпочинок під вітрилами пропонує прекрасну можливість відволіктися від усього цього і просто побути на яхті з друзями і сім’єю. Недарма яхту вважають однією з чудових ідей для відпочинку в період COVID- це i спосіб отримати пригоди, i мiсце, де легко підтримувати соціальне дистанціювання.

Ми хочемо поділитися з вами міркуваннями, чому вітрильний спорт – це індивідуальний відпочинок …
Ви повністю можете контролювати свою відпустку! Так як ви знаходитесь на воді, далеко від людей і на свіжому повітрі, ви можете уникнути турбот, пов’язаних зі спілкуванням з сотнями людей біля басейну або на пляжі. А відпочинок на яхті з дітьми – це захоплююча пригода зі спогадами на все життя.

Ви можете планувати свій маршрут, щоб уникнути натовпу. Ви зможете знайти самі відокремлені бухти і якірні стоянки, де часто ви будете єдиною яхтою.

Не турбуйтесь про те, де пообідати, на борту дуже легко приготувати швидкі і смачні страви. Ми можемо забезпечити вас продуктами для вашого чартеру, куплених заздалегідь за вашими бажаннями.

Якщо ви хочете повністю розслабитися, ми пропонуємо послуги шкіпера і кухаря, вони повністю подбають про ваш відпочинок.

Наша команда працює 7 днів на тиждень, ми будемо раді відповісти на всі ваші запитання!